Detachering Heemstede

Heb jij dringend nieuw personeel nodig? Kies dan voor detachering in Heemstede door Paars Recruitment. Wij helpen je graag om de persoon te vinden die de perfecte aanvulling op jouw team vormt. Op onze website plaatsen we voornamelijk vacatures in de sectoren finance, techniek en ICT. Wanneer jouw vacature hier goed op aansluit, dan plaatsen we deze graag online! Wij vinden een goede selectie en screening zeer belangrijk. Vandaar dat we ons ook in deze drie sectoren gespecialiseerd hebben. Wij weten precies waar iemand aan moet voldoen om een bepaalde functie goed te kunnen vervullen.

Naast Heemstede zijn wij actief in Hoofddorp en Zandvoort!

Manic Mondays Vacature

Detachering in Heemstede voor de sectoren ICT, finance en techniek

Bij Paars Recruitment hebben we ons gespecialiseerd in detachering Heemstede voor de sectoren finance, ICT en techniek. Dit zijn vrij brede sectoren waar voornamelijk naar hoogopgeleid personeel gezocht wordt. Omdat deze sectoren zo breed zijn, lopen de vacatures op onze website ook erg uiteen. Zo hebben we vacatures voor logistieke medewerkers, maar ook voor accountancy functies en data-analisten. Sluiten jouw vacatures hier naadloos op aan, dan kunnen we je goed van dienst zijn! In dat geval hebben we al snel de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf gevonden. Ben je op zoek naar personeel, maar heb je geen vacatures in deze sectoren? Dan raden we je aan om alsnog contact met ons op te nemen, zodat wij voor je kunnen nagaan hoe we je van dienst kunnen zijn.

Waarom laat je detachering in Heemstede aan Paars Recruitment over?

Bij Paars Recruitment hanteren we een persoonlijke werkwijze en besteden we veel aandacht aan het selectieproces. Wij doen meer dan alleen het controleren van cv’s, om kandidaten vervolgens snel door te zetten. Natuurlijk is een cv belangrijk, maar we gaan nog veel verder dan het controleren van cv’s. Zo gaan we ook altijd een persoonlijk gesprek aan met een kandidaat. Op die manier krijgen we pas echt een goed beeld van een kandidaat en kunnen we beter bepalen of iemand bij jouw bedrijf past.

Onze werkwijze met betrekking tot recruitment en detachering in Heemstede is aangenaam voor jou als werkgever, maar ook voor de sollicitanten. Zij weten namelijk precies waar ze aan toe zijn en krijgen ook een vast contactpersoon aangewezen. Op die manier voorkomen we fouten en zorgen we ervoor dat we een kandidaat ook écht kennen.

Laat jij detachering in Heemstede aan ons over?

Laat de zoektocht naar nieuw personeel door middel van detachering in Heemstede aan ons over! Jij kunt je dan focussen op de bedrijfsvoering en je bezighouden met je gebruikelijke taken. Onze specialisten weten precies waar iemand aan moet voldoen om voor een bepaalde functie binnen de finance, ICT of techniek in aanmerking te komen. Pas na een uitgebreide screening zetten we een kandidaat door. Zo weet je zeker dat iemand geschikt is voor de functie en bespaar je een hoop kostbare tijd.

Wil jij snel een geschikte kandidaat vinden door middel van detachering in Heemstede? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heb je nog vragen over onze manier van werken? Twijfel er ook dan niet over om contact met ons op te nemen. We gaan graag het gesprek met je aan!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info