Detachering Hoofddorp

Kom jij handen tekort op de werkvloer? Laat je je daarnaast graag helpen door een detacheringsbedrijf in Hoofddorp? Paars Recruitment is het bedrijf dat jou zal helpen bij het vinden van de perfecte werknemer! Wij hebben vacatures voor banen in de verschillende sectoren techniek, finance en ICT. Hier kan jouw vacature dus zeker tussen! Daarnaast is onze selectie veel persoonlijker dan de meeste detacheringsbureaus. Lees snel verder waarom! Neem anders meteen al contact met ons op!

Naast Hoofddorp zijn wij actief in Katwijk, Noordwijk, Heemstede, Aalsmeer en Nieuw-Vennep!

Manic Mondays Vacature

Detachering Hoofddorp in diverse sectoren

Paars recruitment en detachering Hoofddorp is gespecialiseerd in vacatures voor de verschillende sectoren ICT, finance en techniek. Heb jij dus een vacature openstaan voor een werknemer in een van deze sectoren, dan zit je hier goed! Op onze site staan verschillende vacatures open met een baan voor een functie als logistiek medewerker, project engineers, verschillende accountancy functies, data analisten, en meer! Heb jij dus binnen een van deze sectoren een vacature open staan? Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte kandidaat! Valt jouw vacature niet binnen een van deze sectoren? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Waarom Paars detachering Hoofddorp

Bij Paars detachering Hoofddorp is onze selectie dus veel persoonlijker dan de meeste andere detacheringsbureaus. Wij zullen niet simpelweg naar een cv kijken en iemand meteen aanmelden bij de nieuwe werkgever. Een cv is zeker ook belangrijk! Laten we dat even vooropstellen. Dit is namelijk een belangrijk begin. Zo weten we met wie we te maken hebben, wat diegene kan en welke ervaringen hij of zij al heeft. Maar nadat we een cv doorgenomen hebben zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Hierin leren we een kandidaat écht kennen. Elke kandidaat krijgt een eigen toegewezen persoon die de detachering in Hoofddorp regelt. Zo blijft het een stuk persoonlijker en wordt iemand niet heen en weer getrokken tussen verschillende personen. Dit zorgt alleen maar voor onnodige verwarring en soms zelfs fouten. Op deze manier koppelen we altijd de juiste sollicitant aan de juiste vacature!

Neem direct contact met ons detacheringsbedrijf op!

Beter een goede buur dan een verre vriend! Paars detachering in Hoofddorp helpt jou met het koppelen van de juiste persoon aan al jouw vacatures! Met onze vacatures in de verschillende sectoren finance, ICT en techniek kun je verschillende vacatures aan ons overlaten. Neem dus snel contact met ons op! Dan heb jij binnen de kortste keren nieuw personeel op de werkvloer!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info