Detachering Katwijk

Wanneer er binnen jouw bedrijf nog lege stoelen te vinden zijn, dan kun je detachering in Katwijk overwegen. Wij worden vooral benaderd door bedrijven die hoogopgeleid personeel zoeken. We hebben ons gespecialiseerd in de sectoren ICT, techniek en finance. Bedrijven binnen die sectoren kunnen we compleet ontzorgen. We kennen de verschillende functies en weten precies welke eigenschappen iemand geschikt maken voor een specifieke functie.

Wil je detachering in Katwijk aan ons overlaten? Dan kunnen we je al snel aan nieuw personeel helpen. Het belangrijkst is echter dat we ook in staat zijn om de perfecte kandidaat te vinden. Zowel kandidaten als opdrachtgevers hebben er profijt van als we een langdurige samenwerking tot stand weten te brengen. Dat is dan ook altijd ons doel. Naast Katwijk zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Wij hebben een zeer persoonlijke procedure met detachering Katwijk

Laat je recruitment en detachering in Katwijk aan ons over? Dan weet je zeker dat er alleen mensen voor je komen te zitten die écht potentie hebben. Wij hechten namelijk veel waarde aan het selectie- en screening proces. Natuurlijk lezen we de cv’s van kandidaten aandachtig door, net als ieder ander zou doen. Echter, gaan we ook verder dan dat. Zo gaan wij bijvoorbeeld ook persoonlijk het gesprek aan met een kandidaat. Omdat we ons bovendien gespecialiseerd hebben in specifieke sectoren, weten we heel goed te beoordelen of iemand bij de functie en vacature past. Pas wanneer wij ervan zijn overtuigd dat iemand goed bij jouw organisatie past, zullen we die persoon aan jou voorstellen.

Je bespaart veel tijd met detachering Katwijk

Laat je detachering in Katwijk aan ons over, dan bespaar je veel tijd. Normaliter zou je veel gesprekken moeten voeren met tal van kandidaten. Pas na veel gesprekken rolt daar waarschijnlijk de perfecte kandidaat uit. Omdat wij het selectieproces verzorgen, hoef jij alleen het gesprek aan te gaan met de beste kandidaten. Jij kunt je dus op je eigen taken blijven focussen en hoeft niet tal van gesprekken te voeren. Zo bespaar je veel tijd en geld. Bovendien zijn wij er sterk van overtuigd dat wij de beste kandidaat voor je kunnen vinden. Wij weten precies welke vragen we moeten stellen om een goed beeld van een kandidaat te krijgen. Onze persoonlijke werkwijze is voordelig voor zowel onze opdrachtgevers als voor onze kandidaten. Ook kandidaten weten bij ons namelijk altijd wat ze kunnen verwachten.

Kies voor een duurzame samenwerking met detachering in Katwijk!

Laat je detachering in Katwijk aan ons over, dan kies je voor een duurzame samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat we een samenwerking tot stand kunnen brengen waar alle partijen nog lang tevreden mee zullen zijn. Vandaar dat we zoveel waarde hechten aan het screenings- en selectieproces. Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor jouw bedrijf de meest geschikte kandidaten kunnen vinden. Ook wanneer jouw bedrijf niet specifiek binnen de ICT, finance of techniek actief is, raden we je aan om contact op te nemen. Mogelijk kunnen we je namelijk alsnog uitstekend van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info