Detachering Nieuw-Vennep

Is er een lege plek binnen jouw bedrijf ontstaan en zie je die het liefst zo snel mogelijk ingevuld worden? Laat detachering in Nieuw-Vennep in dat geval over aan Paars Recruitment! Veel bedrijven benaderen ons wanneer ze op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in de sectoren ICT, finance en techniek. Heb jij vacatures openstaan en is jouw bedrijf actief in een van deze sectoren, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Omdat wij ons in deze sectoren gespecialiseerd hebben, weten we ook precies waar jij naar op zoek bent als je ons benadert voor detachering in Nieuw-Vennep.

Wil je dat jouw vacatures zo snel mogelijk worden ingevuld? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor detachering in Nieuw-Vennep. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan nog even verder! Naast Nieuw-Vennep zijn wij actief in Hoofddorp en Lisse.

Manic Mondays Vacature

Waarom detachering Nieuw-Vennep overlaten aan Paars Recruitment?

Bij Paars Recruitment hechten we veel waarde aan het selectie- en screening proces. Natuurlijk nemen we de cv’s van kandidaten goed door. Maar daar houden we het niet bij! Wij gaan met recruitment en detachering in Nieuw-Vennep namelijk ook met de kandidaten in gesprek voordat we ze naar jou doorsturen. Dit kan jou als werkgever veel tijd schelen. Omdat we ons gespecialiseerd hebben in een aantal specifieke sectoren, weten we ook precies over welke eigenschappen iemand moet beschikken voor een bepaalde functie. We hebben al veel bedrijven en werknemers met onder andere detachering aan elkaar kunnen koppelen. Daarbij streven we altijd naar een match die ook op de lange termijn goed werkt. Daar hebben zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten veel profijt van.

Wij helpen jou met het invullen van vacatures door middel van detachering!

Als er binnen jouw bedrijf in Nieuw-Vennep nog lege plekken zijn die je graag snel wilt laten invullen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat geldt zeker wanneer je op zoek bent naar hoogopgeleid personeel voor in de sectoren finance, ICT of techniek. Wanneer dit het geval is, raden we je aan om snel contact met ons op te nemen. Heb je nog lege plekken binnen jouw bedrijf in Nieuw-Vennep, maar niet voor een functie binnen een van deze sectoren? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op. We gaan namelijk graag voor je na of we ook iets voor jou kunnen betekenen.

Ben jij geïnteresseerd in ons detacheringsbureau Nieuw-Vennep?

Als ook jij geïnteresseerd bent in detachering in Nieuw-Vennep, dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Wij doen er alles aan om een langdurige samenwerking tot stand te brengen. Daarnaast kun je ook een hoop tijd besparen door voor detachering te kiezen. Niet langer hoef je namelijk zelf te beoordelen wie je uitnodigt voor een gesprek. Ook hoef je nooit meer tal van verschillende gesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij jou aan tafel komen te zitten. Zo kun jij je op je eigen taken blijven focussen. Op deze manier vind je dus niet alleen de beste kandidaten door met ons in zee te gaan, maar kun je ook een hoop geld besparen.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info