Detachering Sassenheim

Is er een plek binnen jouw organisatie ontstaan en zie je die het liefst zo spoedig mogelijk ingevuld worden? Laat de detachering in Sassenheim dan over aan de specialisten van Paars Recruitment. Veel bedrijven benaderen ons als ze op zoek zijn naar wat hoger opgeleid personeel. Wij hebben ons met name gespecialiseerd in de sectoren ICT, finance en techniek. Heb jij vacatures openstaan en is jouw bedrijf actief in een van deze sectoren, dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Omdat wij ons in deze specifieke sectoren gespecialiseerd hebben, weten we ook precies waar jij naar zoekt je ons benadert voor detachering in Sassenheim.

Naast Sassenheim zijn wij actief in Noordwijk, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Openstaande posities snel en goed invullen met detachering Sassenheim

Natuurlijk wil jij dat een openstaande vacature zo snel mogelijk ingevuld wordt. Dat kan ook prima als je een beroep op ons doet als specialist in detachering in Sassenheim. Waar wij als specialist in recruitment en detachering in Sassenheim bekend om staan, zijn onze zorgvuldige selectie- en screening procedures. Wij gaan altijd eerst met mensen in gesprek. Bij ons blijft het dus niet bij het alleen maar lezen van de cv’s. Alleen als je de mensen die werken echt goed kent, kun je de perfecte match realiseren, zo is onze overtuiging.

Door met ons detacheringsbureau in zee te gaan bespaar je kostbare tijd

Ons detacheringsbureau helpt jou bij het besparen van heel veel kostbare tijd. Ga maar na; normaliter zit je zelf gesprekken te voeren met heel erg veel kandidaten. Laat ons dat voorwerk doen met detachering Sassenheim, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw werk. Wij selecteren zeer zorgvuldig de voor jou beste kandidaten, ook al omdat we weten aan welke eisen iemand moet voldoen wil die bij jou aan de slag gaan. Zo krijg jij als opdrachtgever te maken met een beperkte selectie van alleen de meest geschikte en gekwalificeerde mensen. En dat bespaart je gewoon heel veel tijd.

We willen elke dag opnieuw de beste mensen aan de beste bedrijven koppelen

Ons doel is om met detachering elke dag opnieuw de beste mensen een de beste bedrijven te koppelen. Dat doen we vooral voor bedrijven die actief zijn in de techniek, ICT en finance en dat doen we ook voor de wat hoger opgeleide mensen. Mocht je dus posities in te vullen hebben binnen jouw organisatie of wil jij jouw personeelsbestand vanwege groei uitbreiden? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Dan Is de kans groot dat je snel over prima mensen kunt beschikken om zo nog verder door te groeien. Omdat wij jouw organisatie goed kennen en kennis maken met de kandidaten, kunnen we ook meteen goed inschatten of iemand goed binnen een organisatie past.

We hechten bijzonder veel waarde aan een duurzame samenwerking

Wij zijn een specialist in detachering Sassenheim die waarde hecht aan een duurzame samenwerking. Wij kunnen je als je zaken met ons gaat doen op een perfecte manier ontzorgen. Ons detacheringsbureau selecteert voor jou de beste mensen en kijken daarbij verder dan alleen naar het cv. Niet voor niets zijn we al gedurende langere periode in staat om voor een perfecte koppeling te zorgen tussen de beste werkgevers en de meest geschikte werkzoekenden.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info