Detachering Zandvoort

Wordt het tijd om nieuw personeel aan te nemen? Als specialist in detachering in Zandvoort helpen wij je graag om geschikte kandidaten te vinden. Wij hebben ons specifiek in de branches ICT, finance en techniek gespecialiseerd. Wij weten dan ook exact wat voor kandidaten bij de verschillende functies binnen deze branches passen. Bij Paars Recruitment hechten we bovendien veel waarde aan een goed selectieproces en een uitgebreide screening. Hierdoor weten we keer op keer de beste kandidaten voor een functie te vinden.

Ben jij geïnteresseerd in detachering in Zandvoort? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen doornemen. Naast Zandvoort zijn wij actief in Heemstede!

Manic Mondays Vacature

Hoe werkt detachering Zandvoort door Paars Recruitment?

Kies je voor recruitment of detachering in Zandvoort, dan hanteren wij een net iets andere werkwijze dan je mogelijk gewend bent. Wij slagen er vaak in om snel een kandidaat te vinden, maar snel kandidaten werven is niet ons hoofddoel. Het belangrijkste vinden we namelijk dat een kandidaat ook echt bij jouw bedrijf past. Daar heb je op de lange termijn het meest aan. Uiteraard nemen we het cv van een kandidaat goed door, maar daarnaast gaan we ook persoonlijk het gesprek aan. Alleen als we echt het gevoel hebben dat iemand bij de functie past, sturen we de desbetreffende kandidaat door naar jou. Voor jou als werkgever is dit ideaal, maar ook kandidaten vinden het fijn dat er aandachtig naar ze geluisterd wordt en dat ze gekoppeld worden aan bedrijven die écht bij ze passen.

Detachering Zandvoort voor de branches ICT, finance en techniek

Wij bieden detachering in Zandvoort aan voor bedrijven binnen de branches ICT, finance en techniek. Juist binnen deze branches is er veel vraag naar hoogopgeleid personeel. Om die reden moet er ook veel aandacht aan het selectieproces besteed worden. Dat is iets waar jij je geen zorgen over hoeft te maken als je met ons in zee gaat. Wij weten namelijk precies waarop we moeten selecteren en hoe we kunnen beoordelen of iemand bij jouw bedrijf past.

Als jij nog een vacature hebt openstaan in een van de branches waarin wij ons gespecialiseerd hebben, dan kunnen wij je vast en zeker helpen. Zoek jij iemand voor een functie die eigenlijk niet binnen onze specialismen valt? Neem ook dan gerust contact met ons op, want mogelijk kunnen wij je alsnog helpen.

Waarom kiezen voor detachering Zandvoort?

Detachering in Zandvoort heeft tal van verschillende voordelen. Zo kun jij je bijvoorbeeld op de bedrijfsvoering blijven focussen. Omdat wij zelfs het screening proces verzorgen, ben je veel minder tijd kwijt. Ons detacheringsbureau Zandvoort kan zich volledig focussen op het werven van nieuw personeel, dat is immers ons werk. Hierdoor worden de lege plekken binnen jouw bedrijf ook veel sneller ingevuld dan wanneer je zelf op zoek zou gaan naar personeel. Veel mensen die op zoek zijn naar een baan binnen de ICT, finance of techniek weten ons te vinden.

Ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met je door kunnen nemen.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info