Persoonlijk en Betrokken

In deze knotsgekke arbeidsmarkt, waar het schuiven van cv’s een bekend fenomeen is, maken wij het verschil door kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij bemiddelen liever één geschikte kandidaat dan 10 halve. Onze consultants hebben naast actuele branchekennis genoeg levenservaring om op niveau met u te sparren. Hierbij heeft u een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

Branches en sectoren

Paars Recruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen van (hoog opgeleid) personeel in de vakgebieden accounting, finance, sales en techniek. Dat lijkt een handvol maar de diverse vakgebieden overlappen elkaar in zekere mate. Zo heeft elk productiebedrijf van formaat een financiële en commerciële afdeling en worden de belastingaangiften en jaarrekeningcontroles verzorgt door externe accountants. 

direct placement, Detachering & interim

De kandidaten die wij werven worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend zodat u gaandeweg niet voor verrassingen komt te staan. 
Afhankelijk van de klantwens en bedrijfssituatie plaatsen wij nieuwe collega’s rechtstreeks in dienst of op projectbasis. Groeit een onderneming flink door en ontstaat de behoefte om het team op de lange termijn te versterken? Dan is direct placement of detavast de oplossing. Heeft een onderneming te maken met periodieke werkdruk of tijdelijke uitval van een collega? Onze zzp’ers staan klaar om achterstallig werk op te schonen of juist te voorkomen!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info