Betrokken en vakkundig

In deze knotsgekke arbeidsmarkt, waar het schuiven van cv’s een bekend fenomeen is, maken wij het verschil door kwaliteit en persoonlijke aandacht. Paars Recruitment bemiddelt liever één geschikte kandidaat dan 10 halve. Onze consultants hebben naast actuele branchekennis genoeg levenservaring om op niveau met jou te sparren. Zo koppelen wij altijd de juiste vacature aan de juiste persoon. Hierbij heb jij een vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

Branches en sectoren

Paars Recruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in de vakgebieden Finance, Luchtvaart en Logistiek. Dat lijkt een handvol voor een recruiter, maar de diverse vakgebieden overlappen elkaar in zekere mate. Zo heeft elk logistieke organisatie van formaat een financiële en worden de belastingaangiften en jaarrekeningcontroles verzorgd door externe accountants. 

direct placement, Detachering & interim

De kandidaten die wij werven worden zorgvuldig geselecteerd en gescreend voor een vacature zodat jij gaandeweg niet voor verrassingen komt te staan. 
Afhankelijk van de klantwens en bedrijfssituatie plaatsen wij nieuwe collega’s rechtstreeks in dienst of op projectbasis. Groeit een onderneming flink door en ontstaat de behoefte om het team op de lange termijn te versterken? Dan is direct placement of detavast de oplossing. Heeft een onderneming te maken met periodieke werkdruk of tijdelijke uitval van een collega? Onze zzp’ers staan klaar om achterstallig werk op te schonen of juist te voorkomen!

Heb je vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info