Recruitment Aalsmeer

Wil jij recruitment in Aalsmeer het liefst uitbesteden? Wij kunnen je compleet ontzorgen als je op zoek bent naar hoogopgeleid personeel voor de sectoren ICT, techniek of finance. Wij hebben ons voornamelijk in deze sectoren gespecialiseerd, waardoor wij ook zeer goed in staat zijn om geschikt personeel te vinden. Zo weten we bijvoorbeeld precies welke eigenschappen goed bij een specifieke functie passen. Onze recruiters in Aalsmeer brengen het liefst een langdurige samenwerking tot stand. Wij zetten kandidaten daarom pas door naar jou als opdrachtgever wanneer wij ervan overtuigd zijn dat de kandidaat goed bij jouw bedrijf past. Zowel opdrachtgevers als kandidaten vinden dit over het algemeen zeer prettig.

Wil jij recruitment Aalsmeer uitbesteden, zodat jouw openstaande vacatures zo snel mogelijk vervuld worden? Neem dan meteen contact met ons op! Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Dan raden we je aan om eerst nog even verder te lezen. Naast Aalsmeer zijn wij actief in Hoofddorp, Roelofarendsveen, Uithoorn en Leimuiden!

Manic Mondays Vacature

Onze werkwijze als recruiter Aalsmeer

Wanneer wij als recruiter in Aalsmeer aan de slag gaan, dan plaatsen we jouw vacatures op ons platform. Mensen die een baan zoeken in de ICT, techniek of finance, weten ons als detacherings- en recruitment bureau Aalsmeer goed te vinden. Zodra we sollicitaties binnen krijgen, nemen we ook de cv’s grondig door. Daar laten we het echter niet bij. Wij gaan als recruiter in Aalsmeer ook het gesprek aan met kandidaten. Zo kunnen we goed beoordelen of iemand bij jouw bedrijf en de functie in kwestie past. Indien we daar overtuigd van zijn, dan sturen we de kandidaat door naar jou. Zo hoef je zelf niet keer op keer gesprekken te voeren die uiteindelijk nergens toe leiden. Wanneer wij een kandidaat doorsturen, dan is de kans groot dat er ook echt sprake is van een match.

Recruitment Aalsmeer voor de sectoren ICT, finance en techniek

Wij hebben ons in drie sectoren gespecialiseerd, omdat we veel waarde hechten aan het selectie- en screening proces. Deze branches zijn vrij breed, maar hebben ook gemeen dat de vraag naar hoogopgeleid personeel erg groot is. Wanneer jij binnen één van deze sectoren actief bent en op zoek bent naar personeel, dan zit je bij ons altijd goed. Twijfel echter ook niet om contact met ons op te nemen wanneer jij vacatures hebt voor functie die niet binnen een van deze branches valt. De kans is namelijk groot dat onze recruiters in Aalsmeer je ook in dat geval kunnen helpen bij het vinden van geschikt personeel.

Kies jij ook voor dé recruiter Aalsmeer?

Paars Recruitment is voor veel opdrachtgevers dé recruiter van Aalsmeer en omgeving geworden. Omdat wij zoveel waarde hechten aan een goed screening proces, slagen we er altijd weer in om geschikte kandidaten te vinden. Dat doen we overigens niet alleen voor bedrijven in Aalsmeer en omgeving, maar ook voor opdrachtgevers in de rest van Nederland. Ook wanneer jouw bedrijf niet in deze regio is gevestigd, kun je dus gerust contact met ons opnemen.

Heb jij nog vragen over onze werkwijze als het op recruitment Aalsmeer aankomt? Twijfel er dan niet over om ons even te bellen of te mailen voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag hoe we jou kunnen ontzorgen als recruiter in Aalsmeer.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info