Recruitment Hoofddorp

Heb jij een lege plek op kantoor voor een nieuwe werknemer? Paars Recruitment Hoofddorp helpt jou met het zoeken naar de perfecte werknemer! Wij hebben een heel persoonlijke procedure. Onze recruiters Hoofddorp kijken namelijk niet alleen naar een cv en sturen iemand niet zomaar door naar jou. Zo weten we precies met wat voor mensen we te maken hebben en koppelen we de juiste persoon aan de juiste vacature. Neem dus snel contact met ons op! Wij helpen je met het zoeken naar goed personeel!

Naast Hoofddorp zijn wij actief in Noordwijk, Katwijk, Aalsmeer, Heemstede en Nieuw-Vennep!

Manic Mondays Vacature

Recruiter in finance, techniek en ICT

Wij zijn met detachering en recruitment Hoofddorp specialisten in finance, techniek en ICT. Ben jij dus op zoek naar een werknemer binnen deze sectoren? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben namelijk vacatures in de ICT voor data analisten en IT-auditors. Binnen de technische sector hebben we werk voor logistiek medewerkers, technische tekenaars, project engineers, etc. Dan hebben we natuurlijk nog de financiële sector. Binnen deze sector hebben we werk voor accountants op verschillende gebieden en nog veel meer. Kortom, als jouw vacature in Hoofddorp binnen een van deze drie sectoren valt, dan kun je voor recruitment bij ons terecht! Valt jouw vacature hier niet binnen? Niet getreurd! Neem vooralsnog contact met ons op. Dan zullen onze recruiters Hoofddorp kijken wat ze voor jou kunnen betekenen!

Waarom recruitment in Hoofddorp bij ons?

Paars Recruitment Hoofddorp werkt met bedrijven die op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel. Over het algemeen gaat dit om personeel in de sectoren finance, techniek en ICT. Als recruiter Hoofddorp zoeken wij dus altijd naar de perfecte kandidaat voor een baan. Wij gaan dus niet zomaar voor de eerste de beste die solliciteert. Wij selecteren en screenen onze kandidaten. Niet alleen komt de werkgever dan voor verrassingen te staan maar ook de werknemer weet waar hij of zij aan toe is. Iedereen is altijd volledig op de hoogte van zijn of haar taak en van wat er van diegene verwacht wordt. Ons sollicitatieproces met recruitment in Hoofddorp is persoonlijk en uitgebreid. Los van een cv die we goed doornemen voeren onze recruiters ook altijd een persoonlijk gesprek. Zo weten wij precies met wie we te maken hebben om de juiste kandidaat voor de juiste vacature aan te leveren!

Wij zijn dé recruiter Hoofddorp en omgeving!

Ben jij dus op zoek naar de juiste recruiter in Hoofddorp voor de perfecte werknemer? Wij helpen jou! Bij ons weet je met recruitment in Hoofddorp precies waar je aan toe bent. Een vacature in de sector finance, techniek of ICT kun je aan ons overlaten! Zo bespaar je tijd met intensief zoeken naar een nieuwe kandidaat voor de open vacature. Je kunt je dan focussen op je bedrijf en andere belangrijke dingen! Neem dus meteen contact met ons op voor recruitment in Hoofddorp! Jouw vacature wil je het liefst vandaag nog vervuld hebben!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info