Recruitment Katwijk

Is jouw bedrijf werkzaam binnen de sectoren finance, techniek of ICT? En heb jij nog lege stoelen op kantoor die gevuld moeten worden? Dan kun je altijd bij ons aankloppen voor recruitment Katwijk! Als recruiter hebben wij ons namelijk in deze drie sectoren gespecialiseerd. Daardoor weten we ook heel goed waar iemand aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een functie. Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen op zoek naar hoogopgeleid personeel. Uitgebreide selectie- en screening procedures zijn daarbij zeer belangrijk. Laten we daar bij Paars Recruitment nu net heel erg goed in zijn! Wij hebben persoonlijke procedures, waardoor we heel goed kunnen beoordelen of iemand geschikt is voor een specifieke functie.

Wil je recruitment in Katwijk uitbesteden aan onze specialisten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we snel voor je aan de slag kunnen gaan. Het duurt niet lang voordat wij als recruiter Katwijk de perfecte kandidaat voor jou hebben gevonden. Wil je eerst nog meer te weten komen over onze werkwijze? Dan raden we je aan om nog even verder te lezen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze als recruiter in Katwijk. Naast Katwijk zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Hoe wij als recruiter Katwijk te werk gaan

Wil je detachering of recruitment Katwijk aan ons uitbesteden? Dan plaatsen we jouw vacatures op ons platform. Daar worden de vacatures al snel gezien door potentiële nieuwe werknemers. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in een aantal specifieke sectoren, duurt het vaak niet lang voordat de sollicitaties binnenstromen. Als recruiter bekijken wij de cv’s van de kandidaten, maar plannen ook altijd een persoonlijk gesprek in. Pas na dat gesprek kunnen we goed beoordelen of iemand goed bij jouw bedrijf past. Alleen wanneer wij daarvan overtuigd zijn, zullen we een kandidaat naar jou doorsturen. Op die manier scheelt recruitment in Katwijk je veel tijd en dus ook geld. Jij kunt je op andere belangrijke taken blijven focussen.

Onze persoonlijke en transparante werkwijze is voor veel opdrachtgevers een reden om recruitment in Katwijk vaker aan ons uit te besteden. Ook voor kandidaten is dit echter een zeer prettige werkwijze. Ook zij weten bij ons namelijk altijd precies waar ze aan toe zijn. Het liefst brengen we een langdurige samenwerking tot stand waar alle partijen tevreden mee zijn. Lukt ons dat, dan is onze missie geslaagd!

Recruitment Katwijk voor ICT, techniek en finance

Wij hebben ons gespecialiseerd in de sectoren ICT, techniek en finance. Indien je een recruiter Katwijk zoekt en binnen een van die branches actief bent, dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Het duurt dan nooit lang voordat wij de perfecte kandidaat voor je gevonden hebben. Ben je niet werkzaam binnen een van deze branches, maar maak je wel graag gebruik van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag voor je na of we alsnog iets voor jou kunnen betekenen. Indien je andere vragen hebt over onze werkwijze of de mogelijkheden die we je bieden, dan kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info