Recruitment Lisse

Als recruiter in Lisse worden we veel benaderd door opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in drie sectoren, namelijk ICT, finance en techniek. Binnen deze sectoren kan het een uitdaging zijn om geschikt personeel te vinden. Besteed je recruitment in Lisse aan ons uit, dan duurt het echter nooit lang voordat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Juist omdat wij ons gespecialiseerd hebben in deze branches, weten we precies waar we op moeten letten bij het werven van personeel.

Wanneer je de lege plekken binnen jouw bedrijf het liefst zo snel mogelijk ingevuld ziet, dan raden we je aan om snel contact met ons op te nemen. Ben je benieuwd wat wij je als recruiter in Lisse te bieden hebben? Lees dan verder. Naast Lisse zijn wij actief in Nieuw-Vennep!

Manic Mondays Vacature

Hoe verzorgen wij recruitment Lisse?

Laat je detachering en recruitment in Lisse aan ons over, dan plaatsen we een vacature op ons platform. Kandidaten worden door ons gescreend. Dat doen we niet alleen op basis van een cv, maar we gaan ook het gesprek aan met een kandidaat. Zo kunnen we als recruiter in Lisse namelijk veel beter beoordelen of een kandidaat wel of niet goed bij jouw bedrijf past. Juist omdat wij zoveel aandacht besteden aan het screenings- en selectieproces, gaan opdrachtgevers graag met ons in zee. Alleen de kandidaten die echt bij jouw bedrijf lijken te passen, komen zo dus bij jou op gesprek. Dit scheelt je als ondernemer een hoop tijd en dus ook geld.

Bij Paars Recruitment zijn we gespecialiseerd in het werven van hoogopgeleid personeel. Daarnaast hebben we ons ook specifiek gespecialiseerd in de branches ICT, finance en techniek. Daardoor zijn we ook veel beter in staat om kandidaten te selecteren en te screenen dan het gemiddelde recruitment bureau. Heb je alleen vacatures voor functies buiten deze drie sectoren? Ook dan kun je contact met ons opnemen, zodat wij voor je kunnen nagaan wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn niet alleen werkzaam als recruiter Lisse

Inmiddels staan we onder opdrachtgevers binnen de sectoren, finance en ICT bekend als dé recruiter van Lisse. Wij helpen onze opdrachtgevers namelijk om kandidaten te vinden die écht geschikt zijn voor een specifieke functie. Dat doen we overigens niet alleen in Lisse. Paars Recruitment is landelijk actief. Ook wanneer jouw bedrijf niet in Lisse gevestigd is, kun je ons dus gerust benaderen.

Kies jij voor Paars Recruitment Lisse?

Als jij op zoek bent naar geschikt personeel, dan kun je recruitment in Lisse met een gerust hart aan ons overlaten. Wij weten welke eigenschappen goed bij een bepaalde functie passen. Wij ontzorgen je volledig met het selecteren en screenen van potentiële nieuwe medewerkers. Wanneer wij je voorstellen aan een kandidaat, dan is de kans dus ontzettend groot dat er ook echt potentie in die persoon zit.

Wil jij het liefst zo snel mogelijk vacatures wegzetten bij dé recruiter in Lisse? Of heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info