Recruitment Nieuw-Vennep

Zijn er binnen jouw bedrijf lege plekken die zo snel mogelijk ingevuld moeten worden? Bij Paars Recruitment kunnen we je helpen met het vinden van de perfecte medewerker! Recruitment in Nieuw-Vennep werkt bij ons net iets anders dan je gewend bent. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke selectie- en screening proces. Als recruiter Nieuw-Vennep lezen we niet alleen cv’s door, maar we gaan ook persoonlijk het gesprek aan met kandidaten. Zo weten we namelijk zeker dat we de juiste mensen aan de juiste vacatures koppelen. Wil jij zo snel mogelijk een geschikte medewerker vinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Naast Nieuw-Vennep zijn wij actief in Hoofddorp en Lisse!

Manic Mondays Vacature

Dé recruiter Nieuw-Vennep voor ICT, techniek en finance

Als recruiter in Nieuw-Vennep hebben wij ervoor gekozen om ons in een aantal specifieke branches te specialiseren, namelijk de ICT, techniek en finance. Daardoor weten we ook exact welke vaardigheden en eigenschappen goed bij een specifieke functie passen. Na een persoonlijk gesprek met een van onze recruiters weten wij vaak al heel goed of iemand wel of niet bij jouw bedrijf past. Dat is prettig voor jou als werkgever, maar ook sollicitanten vinden het prettig om te weten waar ze aan toe zijn. De vacatures op ons platform lopen uiteen van IT-auditor tot aan technisch tekenaar en accountant. Indien jij ook vacatures binnen de branches ICT, techniek of finance hebt, dan kunnen wij door middel van detachering en recruitment zeker weten geschikte kandidaten voor je vinden.

Heb je openstaande vacatures, maar voor functies die niet binnen deze branches passen? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op, want mogelijk kunnen we alsnog iets voor jou betekenen.

Recruitment in Nieuw-Vennep uitbesteden?

Laat je recruitment in Nieuw-Vennep aan ons over, dan kun jij je op je eigen taken blijven focussen. Het werven van nieuw personeel is een tijdrovende klus. Vaak vind je pas na een groot aantal gesprekken de meest geschikte kandidaat. Wij zetten sollicitanten echter pas door naar jou na een uitgebreide screening. Zo weet je zeker dat je te maken hebt met iemand waar potentie in zit. Wij werken voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel, voornamelijk binnen de branches ICT, techniek en finance. Het screening proces van onze recruiters is voor deze bedrijven extra belangrijk, omdat lang niet iedereen geschikt is voor een bepaalde functie. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven van nieuw personeel voor jouw bedrijf.

Dé recruiter Nieuw-Vennep voor jouw openstaande vacatures!

Je kunt ons gerust dé recruiter van Nieuw-Vennep noemen. Wij besteden veel aandacht aan het selectie- en screening proces. Bovendien hebben wij ons in specifieke branches gespecialiseerd, waardoor we écht in staat zijn om geschikte matches te vinden. Ga je met ons in zee, dan scheelt dit je veel tijd. Daarnaast helpen wij met recruitment in Nieuw-Vennep je om een match te vinden waar je ook op de lange termijn veel aan hebt. Dat is prettig voor onze opdrachtgevers, maar ook voor werkzoekenden die vastigheid willen.

Wil jij jouw vacature het liefst vandaag nog laten vervullen? Neem dan contact met ons op, zodat wij snel voor je aan de slag kunnen gaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van recruitment in Nieuw-Vennep? Neem ook in dat geval contact met ons op.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info