Recruitment Oegstgeest

Zijn er bij jou op kantoor nog veel lege stoelen die je het liefst snel gevuld ziet worden? Indien je een bedrijf hebt in de sectoren ICT, finance of techniek, dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Als specialist in recruitment Oegstgeest hebben wij ons in die drie sectoren gespecialiseerd. Wij weten hierdoor precies waar iemand aan moet voldoen om een specifieke functie te kunnen vervullen. Binnen deze sectoren is vooral de vraag naar hoogopgeleid personeel erg groot. Selectie- en screening procedures spelen daarom een erg belangrijke rol. Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en gaan een stapje verder dan andere recruitment bureaus. Als recruiter Oegstgeest nemen we niet alleen cv’s door, maar gaan we ook persoonlijk het gesprek aan. Daardoor kunnen wij heel goed beoordelen of iemand bij de functie past en wordt jij als opdrachtgever compleet ontzorgd.

Wil jij dat we snel een geschikte kandidaat voor je vinden? Neem dan direct contact met ons op! Wil je graag meer weten over onze werkwijze? Lees dan eerst nog even verder op deze pagina! Naast Oegstgeest zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Katwijk en Rijnsburg.

Manic Mondays Vacature

Recruiter Oegstgeest voor ICT, finance en techniek

Als recruiter in Oegstgeest hebben we ons dus voornamelijk gespecialiseerd in ICT, techniek en finance. Daardoor hebben we een goed beeld van de verschillende functies en zijn we ook beter in staat om de juiste kandidaten te vinden. We gaan altijd persoonlijk het gesprek aan, zodat we echt kunnen bepalen of iemand wel of niet bij jouw bedrijf past. Voor onze opdrachtgevers is deze werkwijze erg fijn, maar dit geldt ook voor kandidaten. Ook voor hen is deze persoonlijke en transparante werkwijze zeer aangenaam.

Ben jij geïnteresseerd in detachering of recruitment in Oegstgeest voor de branches ICT, finance of techniek? Dan kunnen wij je als specialistische recruiter in Oegstgeest uitstekend van dienst zijn. Ook wanneer je vacatures in een andere sector hebt die je graag ingevuld ziet worden, kun je echter altijd contact met ons opnemen. We gaan dan graag voor je na of we je mogelijk niet alsnog van dienst kunnen zijn.

Wil jij recruitment in Oegstgeest uitbesteden?

Indien je recruitment in Oegstgeest wilt uitbesteden, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Doordat wij je compleet ontzorgen, kun jij je op andere belangrijke taken focussen. Dat is een prettige gedachte, zeker omdat het vinden van personeel erg veel tijd kan kosten. Kies je voor ons als recruiter in Oegstgeest, dan hoef je alleen sollicitatiegesprekken af te nemen met mensen die echt potentie hebben. Omdat wij veel ervaring hebben, weten we precies wie wel of niet geschikt is voor de functie.

Veel opdrachtgevers binnen de ICT, finance en techniek zien ons al als dé recruiter van Oegstgeest. Wij kunnen je compleet ontzorgen en vinden een kandidaat die écht bij je bedrijf past. Wil ook jij snel nieuw personeel vinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heb je vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Ook dan kun je contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. We nemen de mogelijkheden graag nog eens uitgebreid met je door.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info