Recruitment Sassenheim

Als organisatie krijg je vroeg of laat te maken met posities die opnieuw ingevuld moeten worden. Of je zoekt juist naar uitbreiding van de groeiende organisatie. Heb je met iets dergelijks te maken? Schakel dan ons als specialist in recruitment in Sassenheim in. Je kunt je wat dat betreft geen betere partner wensen. Wij hanteren een sterk afwijkende werkwijze en vooral een werkwijze die door zowel opdrachtgever als werkzoekende als erg prettig ervaren wordt.

Naast Sassenheim zijn wij actief in Noordwijk, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Wij doen altijd meer dan alleen het doornemen van de cv’s

Wat wij doen? Wij doen als recruiter Sassenheim in elk geval altijd meer dan alleen het doornemen van de cv’s. Paars Recruitment hecht bijzonder veel waarde aan een uitgebreid selectie- en screeningsproces en maken bovendien nog graag écht kennis met jou als organisatie en de mensen die op zoek zijn naar een baan. Alleen als je de mensen en de organisaties goed kent, kun je namelijk de perfecte match realiseren. En dat is waar we elke dag opnieuw naar streven.

De beste mensen aan de leukste bedrijven koppelen

Door als specialist in detachering en recruitment in Sassenheim verder te kijken dan alleen naar het cv, kunnen we steeds de geschikte en beste mensen aan een organisatie koppelen. Zoek jij dus naar een geschikte kandidaat voor een belangrijke positie? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kunnen je altijd verder helpen namelijk. Als specialist in recruitment in Sassenheim hebben we ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende branches. Dit zijn met name de ICT, finance en techniek.

Wij weten wat ervan kandidaten gevraagd wordt

Als recruiter Sassenheim weten we als geen ander wat er voor bepaalde vacatures binnen deze sectoren gevraagd wordt. We kijken echter verder en door het persoonlijke gesprek kunnen we ook al goed inschatten of iemand bij een organisatie past of juist niet. Door ons als specialist in recruitment in Sassenheim in te schakelen, bespaar jij bovendien erg veel tijd. We doen het voorwerk en selecteren voor jou alvast de beste kandidaten. Alleen met die mensen hoef jij het gesprek dan nog aan te gaan. Dat bespaart je veel tijd en bovendien weet je zeker dat je altijd de beste kandidaten aangeboden krijgt.

Als recruiter Sassenheim zeer flexibel en buitengewoon veelzijdig!

Als recruiter in Sassenheim zijn we flexibel en veelzijdig. Zoek je naar een hoger opgeleid iemand die een bepaalde vacature buiten de drie genoemde sectoren in kan vullen? Neem dan ook gewoon contact met ons recruitment bedrijf in Sassenheim op. Dat geldt al eveneens als je zoekt naar mensen buiten Sassenheim. We zijn breder actief en kennen wat ons werk betreft amper grenzen. Het is dus prima zaken met ons doen. Jij bespaart tijd en weet altijd zeker dat je de beste kandidaten aangeboden krijgt. Dat steeds meer organisaties ons weten te vinden, zegt veel over de aard en de kwaliteit van onze dienstverlening. Wil jij dus en tijd besparen en zeker weten dat je met de beste kandidaten te maken krijgt? Neem dan snel contact met dé recruiter van Sassenheim op.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info