Recruitment Voorhout

Is jouw bedrijf dringend op zoek naar nieuw personeel? Laat recruitment in Voorhout dan over aan Paars Recruitment. Wij als recruiter helpen je bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een functie. Om de meest geschikte kandidaat te vinden, lezen we niet alleen cv’s door, maar gaan we ook persoonlijk het gesprek aan. Zo kunnen we goed beoordelen of iemand goed bij de functie en bij jouw bedrijf past. Wil jij snel een geschikte medewerker vinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct voor je aan de slag kunnen gaan. Wil je meer weten over recruitment in Voorhout? Lees dan verder, zodat je meer te weten komt over onze werkwijze.

Naast Voorhout zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Katwijk, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Recruiter Voorhout voor techniek, ICT en finance

Als recruiter in Voorhout hebben wij ons gespecialiseerd in de sectoren techniek, ICT en finance. Dit zijn stuk voor stuk veelzijdige sectoren met een grote vraag naar hoogopgeleid personeel. Juist omdat de vraag naar hoogopgeleid personeel binnen deze sectoren zo groot is, is het screening proces zeer belangrijk. Wij nemen zowel het selectie- als het screening proces volledig bij jou uit handen. Pas wanneer wij er echt van zijn overtuigd dat een kandidaat een goede match vormt met jouw bedrijf, zullen we hem of haar aan jou voorstellen. Op deze manier bespaar je veel tijd en dus ook geld. Op ons platform vind je vacatures van IT-auditor tot aan technische tekenaar en accountant. Denk je dat jouw vacature hier ook tussen past? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor recruitment in Voorhout.

Heb je openstaande vacatures, maar niet voor functies binnen de sectoren waar wij in gespecialiseerd zijn? Neem ook dan contact met ons op, want mogelijk kunnen we je alsnog ontzorgen.

Recruitment Voorhout uitbesteden

Als je besluit om ons in te schakelen als recruiter Voorhout, dan ben je zelf veel minder tijd kwijt aan het werven van personeel. Zo kun jij je op je eigen taken blijven focussen. Meestal moeten er gesprekken met een flink aantal kandidaten gevoerd worden voordat je iemand kunt aannemen. Omdat wij het selectie- en screeningsproces uit handen nemen, bespaar je ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en weten we hierdoor precies over welke competenties iemand moet beschikken. Laat je detachering en recruitment in Voorhout over aan Paars Recruitment, dan duurt het nooit lang voordat je geschikt personeel gevonden hebt.

De voordelen van Paars Recruitment Voorhout

Ga je met dé recruiter van Voorhout in zee, dan duurt het niet lang voordat je een kandidaat gevonden hebt en kun jij je op je eigen werkzaamheden blijven focussen. Wij gaan een stuk verder dan andere recruitmentbureaus wat het screenen van de kandidaten betreft. Bij ons worden niet alleen cv’s doorgelezen, maar wordt er ook persoonlijke aandacht aan de kandidaten besteed. Daar hebben zowel onze opdrachtgevers als kandidaten veel profijt van. Ga jij graag een samenwerking met ons aan? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je nog vragen hebt over onze dienstverlening, kun je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info