Vacatures Katwijk

Ben jij op zoek naar een baan in Katwijk? Bekijk dan eens de vacatures in Katwijk die je op ons platform kunt vinden! Bij Paars Recruitment helpen we jou graag aan een baan die écht bij je past. Wij hebben een zeer persoonlijke procedure, waardoor we heel goed kunnen beoordelen wat voor functie bij jou past. Zowel opdrachtgevers als kandidaten hebben veel profijt van deze werkwijze. Wil jij het liefst zo snel mogelijk aan het werk in Katwijk? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. Ben je benieuwd naar onze unieke werkwijze? Lees dan verder!

Naast Katwijk zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Rijnsburg en Oegstgeest!

Manic Mondays Vacature

Werken in Katwijk in de ICT, finance of techniek

Wij hebben ons gespecialiseerd in de sectoren ICT, finance en techniek. De vraag naar hoogopgeleid personeel is erg groot in die branches. De vacatures die je op ons platform vindt, zijn voor tal van verschillende functies. Zo hebben we vacatures voor IT auditor, maar ook voor accountants en technische tekenaars. De kans is dus groot dat er ook een geschikte vacature voor jou tussen zit. Als jij graag in een van deze branches aan de slag gaat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De kans is dan groot dat je al snel een baan in Katwijk gevonden hebt.

Juist omdat wij ons in deze branches gespecialiseerd hebben, weten opdrachtgevers ons ook goed te vinden. Wij weten hierdoor namelijk precies wanneer je goed bij een specifieke functie past. Ook als sollicitant heb je hier veel profijt van, want zo weten wij je al snel aan een werkgever te koppelen.

Een vacature in Katwijk, parttime of fulltime?

Ben jij op zoek naar parttime vacatures in Katwijk of zoek je juist een fulltime baan? Op ons platform vind je zowel fulltime als parttime vacatures. De parttime vacatures zijn geschikt om te combineren met bijvoorbeeld je studie. Als je al een drukke agenda hebt, dan is een parttime baan wellicht de beste optie voor jou. Ga je het liefst zoveel mogelijk werken en vind je vastigheid zeer belangrijk? Dan raden we een fulltime baan in Katwijk aan. De meeste vacatures zijn voor fulltime functies, maar je vindt altijd ook wel een aantal parttime vacatures op ons platform.

Aan vacatures in de gemeente Katwijk is dus zeker geen gebrek! Er zit altijd wel een leuke vacature voor jou tussen. Mocht je niet direct een geschikte vacature zien, dan kun je ook overwegen om eens naar de vacatures in de omliggende plaatsen te bekijken. Wij beperken ons namelijk niet alleen tot Katwijk. Ook kun je contact met ons opnemen als je wilt dat wij met je meedenken over welke functie bij je past. Wij zoeken potentiële werknemers op basis van recruitment en detachering!

Solliciteren op een van de vacatures in Katwijk

Spreekt een van de Katwijk vacatures jou direct aan? Vergeet in je enthousiasme dan niet om ook even goed je cv en sollicitatiebrief te controleren. We zien nog regelmatig cv’s voorbij komen die niet helemaal compleet zijn. Ga dus goed na welke ervaringen, opleidingen en vaardigheden jij in je cv moet vermelden. Doe je dat, dan duurt het hoogstwaarschijnlijk niet lang voordat wij de perfecte baan in Katwijk voor je gevonden hebben!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info