Vacatures Lisse

Ben jij op zoek naar vacatures in Lisse die goed bij jou passen? Als je graag aan de slag wilt in de sectoren finance, ICT of techniek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons namelijk in deze drie sectoren gespecialiseerd. Daardoor zijn we in staat om jou aan een baan te koppelen die echt goed bij je past. Wij hechten veel waarde aan het selectie- en screening proces. Zo gaan we bijvoorbeeld ook persoonlijk het gesprek met je aan. Onze opdrachtgevers vinden dat prettig, want zij worden zo aan de perfecte kandidaat gekoppeld. Ook voor jou als kandidaat is deze persoonlijke werkwijze echter zeer voordelig. Wij nemen echt de tijd om naar je te luisteren en proberen jou aan je droombaan te helpen.

Naast Lisse zijn wij actief in Nieuw-Vennep, Heemstede en Zandvoort!

Manic Mondays Vacature

Je vindt bij ons een vacature in Lisse, parttime of fulltime

Ben je op zoek naar vastigheid, dan vind je via ons gemakkelijk een fulltime baan in gemeente Lisse. Alhoewel de meeste vacatures op ons platform voor fulltime functies zijn, kunnen we je echter ook aan een parttime baan helpen. Wil jij je studie combineren met werk of heb je nog een baan die je ook graag wilt behouden? Dan is een parttime baan ideaal! Ook wat functie betreft lopen de vacatures enorm uiteen, de branches ICT, techniek en finance zijn namelijk erg breed. Zo hebben we echt tal van verschillende vacatures. Wil je aan het werk in Lisse, dan is de kans groot dat je via ons platform een geschikte vacature vindt. Wij vinden de juiste mensen voor een vacature door middel van recruitment en detachering.

Heb je interesse in een van onze vacatures in de gemeente Lisse? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan of je geschikt bent voor deze functie. Vind je het lastig om te beoordelen welke vacatures het best op jouw opleidingen, eigenschappen en vaardigheden aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag samen met jou na welke vacatures interessant kunnen zijn.

Wil jij op een van de vacatures in Lisse solliciteren?

Bij Paars Recruitment helpen we je graag aan een baan! Om die reden geven we je ook een aantal tips mee voor als je wilt werken in Lisse. Zo raden we je bijvoorbeeld aan om je cv nog eens grondig na te lopen. Heb je alle relevante opleidingen, ervaringen en vaardigheden in je cv opgenomen? Veel mensen besteden te weinig aandacht aan hun cv, en dat is zonde! Daarnaast is het belangrijk om je te verdiepen in de bedrijven waar je solliciteert en raden we je aan om je sollicitatiebrief goed te (laten) controleren.

Volg je bovenstaande tips op, dan is de kans groter dat je wordt aangenomen als je op een van de vacatures in gemeente Lisse solliciteert. Uiteraard zullen wij altijd goed controleren of je inderdaad bij een functie past. Als wij daar zeker van zijn, dan hoef je alleen nog onze opdrachtgever te overtuigen. Onze opdrachtgevers weten echter dat er potentie in jou zit wanneer wij je doorverwijzen.

Reageer vandaag nog op een van de vacatures in Lisse!

Wil jij het liefst zo snel mogelijk werken in Lisse? Dan raden we je aan om vandaag nog op een van onze vacatures te reageren. Als we denken dat je goed bij de functie past, dan kunnen we je vaak al snel aan een baan helpen!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info