Vacatures Nieuw-Vennep

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past? Dan raden we je aan om onze vacatures in Nieuw-Vennep eens te bekijken. Wij werken veel samen met opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel, voornamelijk binnen de branches ICT, finance en techniek. Ben jij op zoek naar een baan binnen een van deze sectoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Behalve vacatures in Nieuw-Vennep, vind je op ons platform ook vacatures in tal van andere steden. Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures? Neem dan contact met ons op. Lees verder als je benieuwd bent naar wat wij je te bieden hebben!

Naast Nieuw-Vennep zijn wij actief in Hoofddorp en Lisse!

Manic Mondays Vacature

Een vacature Nieuw-Vennep parttime of fulltime

Zoek je een fulltime baan? Dan is het goed om te weten dat we veel vacatures open hebben staan voor fulltime functies. Daarnaast is het echter ook mogelijk om op een van onze parttime vacatures in Nieuw-Vennep te solliciteren. Dat is ideaal als je nog ander werk hebt of ook nog bezig bent met een studie. Een fulltime baan in Nieuw-Vennep is juist weer perfect als je vastigheid wilt. Aan vacatures in de gemeente Nieuw-Vennep hebben we zeker geen gebrek. Je vindt hier vast en zeker ook een vacature die goed bij jou past! Vind je het toch lastig om een passende vacature te vinden? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen, zodat wij met je mee kunnen kijken. Wij vinden mensen door middel van recruitment en detachering.

Hoe helpen wij jou aan een baan in Nieuw-Vennep?

Lijkt een van de vacatures in Nieuw-Vennep jou zeer interessant? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag persoonlijk het gesprek met je aan, om te beoordelen of je bij de functie past. Bij Paars Recruitment hechten we veel waarde aan een uitgebreid screening proces. Daar heeft een opdrachtgever veel baat bij, maar hetzelfde geldt voor jou als kandidaat. Jij weet zo namelijk zeker dat we je koppelen aan een werkgever die écht bij je past.

Wil je solliciteren op een van onze vacatures en werken in Nieuw-Vennep? Dan geven we je als tip mee om je cv bij te werken en nog eens goed te controleren. Zorg ervoor dat je ervaringen, vaardigheden en eigenschappen goed vermeld worden. Dat is iets wat je wellicht vaker te horen krijgt, maar veel mensen gaan hiermee nog de mist in. Wordt er van je verwacht dat je een sollicitatiebrief schrijft? Lees deze brief na het schrijven dan nog eens goed na of laat hem door een ander controleren. Vervolgens kun je solliciteren op een van de vacatures in gemeente Nieuw-Vennep!

Wil jij snel een nieuwe baan in Nieuw-Vennep?

Begin jij het liefst zo snel mogelijk bij je nieuwe werkgever en ben je op zoek naar een baan binnen de sectoren finance, techniek of ICT? Dan ben je bij Paars Recruitment zeker weten aan het juiste adres! Wij doen er alles aan om jou te koppelen aan de perfecte werkgever. Bekijk daarom snel de Nieuw-Vennep vacatures op ons platform. Vind je het lastig om te beoordelen welke vacatures het best bij jou passen? Neem dan contact met ons op, zodat wij met je mee kunnen denken. Samen komen we er vast en zeker uit!

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info