Vacatures Oegstgeest

Ben jij op zoek naar een baan in Oegstgeest? In dat geval is het goed om te weten dat je op ons platform ook veel vacatures in Oegstgeest kunt vinden. Bij Paars Recruitment hebben we ons gespecialiseerd in drie sectoren, namelijk ICT, finance en techniek. Indien jij graag in een van die sectoren werk in Oegstgeest wilt, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Opdrachtgevers weten ons goed te vinden en dus vind je op ons platform ook tal van verschillende vacatures in Oegstgeest. Wij hebben bovendien een zeer persoonlijke procedure. Daardoor kunnen we jou aan een baan helpen die ook echt bij je past. Wij helpen het liefst bij het tot stand brengen van een langdurige samenwerking. Daar hebben zowel jij als de opdrachtgever het meest profijt van.

Naast Oegstgeest zijn wij actief in Noordwijk, Sassenheim, Voorhout, Katwijk en Rijnsburg!

Manic Mondays Vacature

Een vacature in Oegstgeest, parttime of fulltime?

Als je besluit om te solliciteren op een van de vacatures in Oegstgeest, dan heb je de keuze uit een parttime of een fulltime baan. De meeste vacatures op ons platform zijn voor fulltime functies. Solliciteer je op een van die vacatures, dan heb je veel vastigheid. Heb je nog een andere baan die je graag wilt behouden of volg je ook nog een studie? Dan is het goed om te weten dat je op ons platform ook een aantal parttime vacatures kunt vinden. Wanneer je minder uren in de week wilt werken, dan zijn deze vacatures wellicht interessant voor jou.

De gemeente Oegstgeest vacatures lopen ook wat functie betreft enorm uiteen. Zo hebben we vacatures voor IT-auditor, maar ook voor bijvoorbeeld technisch tekenaar. De sectoren waar wij ons in gespecialiseerd hebben, zijn vrij breed. Hierdoor is de kans groot dat wij ook jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan. Dit doen wij door middel van recruitment en detachering.

Hoe wij je aan een baan in Oegstgeest helpen

Bij Paars Recruitment helpen we ook jou graag aan een baan in Oegstgeest. Besluit je om op een van onze vacatures te solliciteren, dan nemen we uiteraard je cv goed door. Daar laten we het echter niet bij. We gaan ook altijd persoonlijk het gesprek met je aan. Zo kunnen we namelijk veel beter beoordelen wat voor baan goed bij jou past. Onze transparante en persoonlijke werkwijze is gunstig voor alle partijen. Dat geldt voor jou als sollicitant, maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij weten ook heel goed over welke competenties iemand voor een functie moet beschikken, omdat wij ons in bepaalde sectoren gespecialiseerd hebben. Ook daardoor zijn we heel goed in staat om jou te koppelen aan een opdrachtgever.

Solliciteren op een van onze vacatures in Oegstgeest

Zie jij tussen de vacatures in gemeente Oegstgeest een vacature die heel goed bij je lijkt te passen? Neem dan contact met ons op! Vind je niet direct een vacature die goed bij je past of vind je het lastig om te beoordelen welke baan nu echt voor jou is weggelegd? Ook dan kun je contact met ons opnemen voor extra ondersteuning. Wij gaan graag het gesprek met je aan, zodat we met je mee kunnen denken.

Heeft u vragen over onze diensten en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via ONDERSTAANDE button!

Bel mij terug

Contact Info